A warm & welcoming place to enjoy your holiday to the fullest...
Welkom » Aanbiedingen

Verwenweek voor 2, juli 2017

U heeft de keus om te verblijven in:

  • Suite Oasis
  • Appartement Casa Naranja 

Suite Oasis:

U verblijft in de ruime 2 persoonskamer "Suite Oasis" met ensuite badkamer en ruim privé terras op het zuiden. U heeft hier uitzicht op het omringende berglandschap en de bijna immer blauwe Middellandse Zee! Op de kamer heeft u een gezellige zithoek en kunt u zelf u koffie of thee zetten. (gratis wifi op de kamer) Op het terras heeft u een zitje en 2 zonnebedden met parasol tot uw beschikking.

Bij aankomst staat er een flesje Cava en een schotel met tapas voor u klaar! Tijdens uw verblijf kunt u beide voor één van de aangeboden ontspannings massages in de B&B kiezen! (inclusief)

In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid en gevarieerd ontbijt. Geen enkel probleem wanneer u glutenvrij of vegetarisch wilt ontbijten! Op de gezamenlijke terrassen en bij het zwembad kunt u gebruik maken van onze "honesty bar". Koffie en thee zijn gratis!

De prijs voor deze "verwenweek" bij een verblijf van 7 nachten in "Suite Oasis" is : € 315,- per persoon 

Appartement Casa Naranja:

U verblijft in de charmante vakantiewoning Casa Naranja, grenzend aan het zwembad en zonneterras van de B&B. U heeft ook zelf een privé terras met zitje, zonnebedden en parasols. Casa Naranja heeft een volledig uitgeruste keuken, zitkamer, slaapkamer met 2 persoonsbed, badkamer, tv met oa Nederlandse radio en tv zenders, wifi. 

Bij aankomst staat er een flesje Cava en een schotel met tapas voor u klaar! Tijdens uw verblijf kunt u beide voor één van de aangeboden ontspannings massages in de B&B kiezen! (inclusief)

In de ochtend kunt u genieten van een gevarieerd en uitgebreid ontbijt . Geen enkel probleem wanneer u glutenvrij of vegetarisch wilt ontbijten! Op de gezamenlijke terrassen en bij het zwembad kunt u gebruik maken van onze "honesty bar". Koffie en thee zijn gratis!

De prijs voor deze "verwenweek" bij een verblijf van 7 nachten in Casa Naranja  is: € 335,- per persoon

Extra bij te boeken:

  • Volledige schoonheidsbehandeling van schoonheidspecialiste Esther voor slechts: € 27,50
  • Kundalini Yoga lessen op Burriana Playa (ma-vrijdag ochtend): € 6,00 per les

Wilt u meer informatie? Aarzel niet contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier. U krijgt zsm antwoord!

Contact formulier