A warm & welcoming place to enjoy your holiday to the fullest...
Welkom » Activiteiten » Trips Marokko

Trips Marokko

In samenwerking met Marokko Specialist Asilahventures kunnen wij diverse interessante trips en culturele reizen aanbieden in Marokko. Marokko is op steenworp afstand van Andalucía en binnen enkele uren kunt u kennis maken met de magie van Noord Afrika.

De programmas zijn uiterst zorgvuldig samengesteld en biedt u alle kansen om ieder facet van het Marokkaanse leven te ervaren, maar daarnaast is Asilahventures in staat om een volledig op maat gemaakte reis voor u samen te stellen. U maakt u wensen kenbaar en wij zorgen voor de rest!

De korte trips zijn uitstekend te combineren met uw verblijf in Andalucía en krijgt u een goede indruk wat dit bijzondere land u heeft te bieden. Onze ervaring is dat men na een zogenaamde kennismaking trip graag terugkomt om meer van dit magische land te willen ontdekken!

Voor de 1 en 2 weekse culturele reizen in Marokko kunt u ook Andalucía als uitgangspunt nemen. Andalucía en Marokko hebben een zogenaamd "shared history" die oa tot uiting komt in de historische "Moorse" bolwerken zoals het Alhambra in de stad Granada. Dit is slechts 1 voorbeeld. Andalucía heeft in dit opzicht veel meer te bieden om u kennis te laten maken met de vele aspecten van de "Moorse" roots van de Andalusïers! Na uw bezoek aan Marokko heeft u het hele "plaatje"compleet!