A warm & welcoming place to enjoy your holiday to the fullest...
Welkom » Activiteiten » Wellness

Wellness

Andalusïe heeft al eeuwenlang een "bad en kuur cultuur" en de oorsprong ligt in de tijd van de Arabische overheersing. In deze periode zijn er veel geneeskrachtige bronnen ontdekt en werden er rondom deze bronnen badhuizen gebouwd, de zogenaamde Baños. 

Andalusïe heeft veel te bieden op het gebied van Spa mogelijkheden. Naast de luxe hotels aan de Costa zijn er de Romeinse badhuizen, de Moorse Hammams of Thermale baden die een bezoek zeker waard zijn en voor een bijzondere ervaring zullen zorgen!

Enkele tips:

  • Hammam Al Andalus in het historische centrum van Malaga: de inrichting van de Hammam is een prikkeling voor je zintuigen met speciale verlichting, houtsnijwerk en typische Arabische elementen. De warmte van de aarde wordt grotendeels gebruikt om de baden op natuurlijke wijze te verwarmen. Het is hier heerlijk ontspannen in Oosterse sferen.... een bijzondere wellness ervaring    
  • Hammam Al Andalus Granada Hier vindt u de eerste Arabische baden heropend In Europa na de sluiting in de zestiende eeuw. Ze zijn gelegen bij het Alhambra, aan de voet van de Sierra Nevada op de ruïnes van een oude Hammam. En historische plek waar u intens kunt genieten van de Arabische baden, een rustgevende massage en de aroma's en smaken uit een ver verleden. 

     

Klik hier voor ontspanning & wellness in Bed & Breakfast Andalusian Summer