A warm & welcoming place to enjoy your holiday to the fullest...
Welkom » De Bed & Breakfast

Bed & Breakfast "Andalusian Summer "

De B&B is fleurig ingericht en heeft 5 sfeervolle kamers, waarvan 3 op de eerste verdieping met ensuite badkamers. Eén van deze kamers is een ruime Suite en heeft direct toegang tot een groot privé terras op het zuiden met adembenemend uitzicht.

De overige 2 ruime kamers op de begane grond, aan de zonnige zuidkant van de B&B, delen samen een ruime badkamer. o.a heel geschikt voor een familie of vrienden groep.

Er is binnen een gezellige gezamenlijke ruimte, waar u kunt relaxen wanneer het weer iets frisser is. U vindt er tijdschriften, boeken en er is tv met o.a Nederlandse zenders.  Er is gratis Wifi in de gehele B&B en buiten op de terrassen! De sfeervolle eetkamer met openslaande deuren grenst aan het terras op het zuiden en geeft onze gasten gelegenheid om te kunnen genieten van het gevarieerd ontbijt, een lekkere kop koffie in de ochtend of een glaasje goede wijn of sangria in de namiddag of avond.

 

 

Vanuit de Bed & Breakfast heeft u uitzicht op het groene buitengebied van Nerja, de praktisch áltijd blauwe Middellandse Zee en het berglandschap van de Sierra Almijara. Er zijn verschillende terrassen waar u ontspannen kunt genieten van de omgeving en een groot zwembad met rondom een terras met zonnebedden en parasols. 

Gedurende het gehele jaar is ook het naast gelegen Spaanse vakantieverblijfje "Casa Naranja" te huur als vakantiewoning voor 2 á 3 personen. Casa Naranja heeft een eigen ingang en het terras/tuintje grenst aan de tuin en zwembad terras van Bed & Breakfast Andalusian Summer. De gasten van Casa Naranja mogen ook gebruik maken van de faciliteiten van de B&B! 

 

Andalusian Summer ls geregistreerd bij de Junta de Andalucia Consejeria de Turismo, Comercio y Deporte onder nummer CR/MA/000683