A warm & welcoming place to enjoy your holiday to the fullest...
Welkom » Ontspanning & wellness in de B&B

Ontspanning & Wellness

Massages

 

 

Vakantie is bij uitstek het moment om de stress van het dagelijkse leven van u af te schudden, te genieten van totale ontspanning en nieuwe energie op te doen!

Daar past heel goed een ontspannende massage bij! Tijdens uw verblijf in Bed & Breakfast Andalusian Summer kunt u genieten van een van de relaxte (outdoor) massages die hier worden aangeboden of een Reiki behandeling ondergaan.

Weekje voor jezelf

Samen met Margriet van "Healthy Inside, massage & coaching" organiseren wij voor de vierde keer "Een weekje voor jezelf" in het voorjaar van 2019 .... Een week vol ontspanning, lekker eten, massages, een eventuele Hammam sessie, Yoga, Tai Chi, wandelen, zee en strand of gewoon met een boek bij het zwembad. Je bepaalt zelf waaraan je wel of niet wilt deelnemen. Het is jóuw weekje!

Je verblijft in de sfeervolle en gastvrije Bed & Breakfast Andalusian Summer van Atze en Cobie. Zij zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt, zodat je onbezorgd van je verblijf kunt genieten!

In de ochtend kan je deelnemen aan een yoga of tai chi sessie. Daarna staat er een uitgebreid & gezond ontbijt buffet klaar! De rest van de dag mag je zelf invulling geven of deelnemen aan een groeps activiteit zoals wandelen, rondwandeling of fietstour door Málaga, bezoek aan het witte bergdorpje Frigiliana, Mandala's tekenen.... of een massage in de B&B of/en een eventueel bezoek aan de Hammam in  Malaga inplannen. Klik hier voor meer info

Tai Chi Tao

Tai Chi Tao is een Oosterse bewegingsvorm, ook wel meditatie in beweging genoemd en bestaat uit een serie oefeningen die worden uitgevoerd in een bepaald ritme. Elke beweging heeft een achterliggend doel, overeenkomend met de chinese gezondheidsleer met uiteindelijk als doel lichaam en geest in balans te brengen....De bewegingen zijn traag en worden ondersteund door zachte in en uitademingen. De bewegingen worden vanuit de ontspanning uitgevoerd.... de geest ontspant......het lichaam ontspant...... Er ontstaat o.a. een groter lichaamsbewustzijn. Het is een doorgaande serie van gracieuze bewegingen, zacht, ontspannen, meditatief. Door regelmatige oefening ontstaat er een betere stroming van de ‘Chi’ in het lichaam. Chi staat voor levensenergie. Je voelt je rustiger, meer ontspannen, beter in balans en energieker. Ook met deze ontspannende bewegingsvormen kunt u eventueel tijdens uw verblijf in de B&B kennismaken!

Meditatie

Misschien mediteert u thuis al of u bent dit al eeuwen van plan maar is het er nog nooit van gekomen.... Inmiddels zijn de bewezen positieve effecten wel bekend bij een groot publiek, maar toch zien veel mensen maar geen kans dat kwartiertje mediteren per dag in hun dagelijks leven te integreren... Dan is het misschien een idee om tijdens uw vakantie op een ontspannende en vrijblijvende manier kennis te maken met meditatie... 

Yoga

 

Misschien bent u al langer ervaren in het beoefenen van yoga, beginner of al lange tijd geinteresseerd maar de tijd er nog niet voor gevonden?

Op het prachtige Playa Burriana van Nerja (10 minuutjes met de auto) kunt u 2 keer in de week deelnemen aan een yoga les. Een goede start van de dag! Op maandag en vrijdag van 09:15-10:45 uur

Hammam

 

Voor een wel hele bijzondere wellness ervaring mag u de Hammam Al Andalus in het historische centrum van Malaga niet overslaan! De inrichting van de Hammam is een prikkeling voor je zintuigen met speciale verlichting, houtsnijwerk en typische Arabische elementen. De warmte van de aarde wordt grotendeels gebruikt om de baden op natuurlijke wijze te verwarmen. Het is hier heerlijk ontspannen in Oosterse sferen.... Wij kunnen voor u een afspraak regelen!