A warm & welcoming place to enjoy your holiday to the fullest...
Welkom » Onze kamers » Think Blue

Think Blue

IMG_20170121_150729.jpg

Deze 2 persoonskamer met 2-1 persoonsbedden bevindt zich op de benedenverdieping van de B&B en ligt op de zonnige zuidkant met uitzicht op het groene buitengebied van Nerja  en de bijna áltijd blauwe zee.... U deelt hier de ruime badkamer samen met de naastgelegen kamer Sueño Rosa. Indien deze niet bezet is tijdens uw verblijf heeft u de badkamer voor u privé .

De lichte en ruime kamer draagt de naam THINK BLUE en heeft een bijzondere functie..... Wanneer u deze kamer boekt draagt u namelijk bij aan een doel waar ons hart naar uitgaat: De bescherming van de oceaan, de dolfijnen en walvissen.  10 % van de netto opbrengst van deze kamer wordt nl geschonken aan THINK BLUE conservation organisation die zich inzet voor het welzijn van dolfijnen en walvissen wereldwijd! 

Prijzen: per kamer/per nacht

Aantal nachten: Prijs per nacht:
Verblijf van 2-7 nachten        € 75
Verblijf vanaf 7 nachten € 70
  • Prijs van de kamer is op basis van een bezetting van 2 personen, inclusief ontbijt, handdoeken, dagelijkse schoonmaak en wifi op de kamer
  • Minimaal verblijf is 2 nachten

Foto's van gastenkamer "Think Blue"

   

  • Indien u meer informatie wenst over beschikbaarheid etc mag u gebruik maken van onderstaand contactformulier. U ontvangt zsm antwoord op uw vragen!

Contact formulier