A warm & welcoming place to enjoy your holiday to the fullest...
Welkom » Reisinformatie » Autohuur

Autohuur

Vanaf uw vakantiebestemming kunt u eenvoudig de "highlights" van Andalusïe met de auto bezoeken. Steden zoals, Malaga, Granada, Cordoba, Seville, Rhonda. De Sierra Nevada, de rurale regio Las Alpujarras, de diverse Natuurparken die Andalusïe rijk is etc etc...

Een huurauto is onmisbaar om juist ook de niet zo bekende, authentieke plekken van Andalusïe te ontdekken en je te laten onderdompelen in de spaanse cultuur...

Wij willen u dan ook adviseren gebruik te maken van onderstaande link, u profiteert dan van een exclusieve korting van 15%  op autohuur bij HolidayCars.com.

 

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto: HolidayCars.com

 

 

Betalen met een creditcard

 

In bijna alle gevallen dient u bij  het afhalen van de auto te betalen met een creditcard. Er wordt alvast een bepaald bedrag als borg gereserveerd op uw kaart. Indien u onverzekerde schade maakt kan het autoverhuurbedrijf uw kaart belasten voor het bedrag van de schade. In het geval u het er niet mee eens bent en kunt aantonen dat u niet verantwoordelijk bent, kunt u in de meeste gevallen via de creditcardmaatschappij uw geld terugvragen.

 

Wanneer u de auto ophaalt of inlevert

 

  • Controleer of alle namen van bestuurders in de huurovereenkomst zijn opgenomen. Dit om problemen met de verzekering te voorkomen in geval van schade.
  • Controleer zowel bij het ophalen als bij het inleveren samen met de verhuurder de huurauto op schade en laat dit opnemen in de huurovereenkomst.
  • Controleer of de op de huurovereenkomst aangegeven hoeveelheid brandstof overeenkomt met de werkelijkheid en zorg dat u weet of u de auto met dezelfde hoeveelheid brandstof weer moet inleveren of met een volle tank. Wanneer de verhuurder de hoeveelheid brandstof later voor u moet aanvullen betaalt u meestal meer.