A warm & welcoming place to enjoy your holiday to the fullest...
Welkom » Waar vind u ons?

Waar vind u ons?

Bed and Breakfast "Andalusian Summer" bevindt zich in Andalusië, in het groene buitengebied van het aantrekkelijke kustplaatsje Nerja aan de Costa del Sol op 10 minuutjes afstand van het typische "Moorse" dorpje Frigiliana, aan de voet van het indrukwekkende berglandschap van natuurpark Sierra de Tejeda y Alhama. Maar ook slechts op 5 autominuutjes en 20 minuten loopafstand van het oude en gezellige centrum van Nerja en het Balkon van Europa met haar mooie promenade en te gekke uitzichten over de Middellandse Zee en haar prachtige kustlijn. 

Door de bijzondere ligging van de B&B kunt u tijdens uw verblijf meerdere kanten van het Andalusische leven ervaren... U bent op korte afstand van het centrum en het strand met haar chiringuitos waar u heerlijk kunt lunchen, eten bij zonsondergang, lekker kunt luieren of watersport beoefenen. Maar ook ligt de B&B aan de rand van het indrukwekkende natuurgebied, nabij de authentieke witte bergdorpjes (pueblos blancos) en slechts op een uurtje afstand van de gezellige stad Malaga met haar gezellige historische centrum en de stad Granada aan de voet van de Sierra Nevada met haar Moorse bolwerk "Het Alhambra" Een "must see" wanneer u uw vakantie in Andalusïe doorbrengt!

De omgeving biedt vele mogelijkheden voor het maken van diverse tochtjes te voet, met de auto, motor of mountainbike. Wij kunnen 1 van de vervoermiddelen voor uw regelen en u verschillende routes aanbevelen! Maar met de Middellandse Zee aan onze voeten mag een boottrip natuurlijk ook niet ontbreken! Een aanrader is een halve dag of dagtrip met een catamaran vanuit de idyllische baai van La Herradura. De kans is groot dat de dolfijnen, u op uw tocht vergezellen! Ook voor de duikliefhebbers en snorkelaars onder ons zijn hier plenty mogelijkheden om je hart op te halen!