A warm & welcoming place to enjoy your holiday to the fullest...
Welkom » Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

Wij zijn Atze en Cobie, geboren en getogen in Nederland en na een aantal jaren op verschillende plekken in Europa te hebben gewoond en gewerkt zijn we in 2008 neergestreken in de regio Axarquia, Andalusïe, Zuid Spanje. Inmiddels flink ingeburgerd en na de bekende ups en downs is Spanje voor ons en onze beide honden Chanou & Indi ons "thuis"geworden!

Op deze plek vinden we alles wat voor ons belangrijk is, rust, ruimte, frisse lucht, natuur, de zee, het gelukzalige gevoel van vrijheid, maar ook de typische Spaanse verleidingen zoals de siësta, de heerlijke tapas, de zwoele zomeravonden, de fiestas, de flamenco cultuur... En wanneer we toch, zo nu en dan, het stadsgevoel weer eens willen ervaren en van cultuur willen genieten zijn we op korte afstand van de gezellige en gastvrije stad Malaga met haar briljante combinatie van zon, zee, kunst, cultuur en gastronomie. En op een uurtje afstand rijden van Granada met haar fantastische Alhambra!  

Na een eenvoudig optelsommetje van alle zaken waar we van genieten en blij van worden was de uitkomst duidelijk: een eigen Bed and Breakfast op de plek waar wij ons zo thuis voelen en dit gevoel te kunnen delen met anderen!

En dat is gelukt: vanaf begin 2015 runnen wij onze B&B Andalusian Summer met passie en plezier!

                                       Atze & Cobie